Palvelut

Kuntosali

Kuntosalilaitteemme koostuvat laadukkaista Goljat-, HUR-, Hoist-, Impulse-, Pulse-, Dinox- ja David CoreZone laitesarjoista. Laitteita on niin paljon, että treenaminen onnistuu ilman jonotusta pitkin päivää. Kuntosalitilaa on yli 600m2 ja suorituspaikkoja on lähes 100.

HUR SmartTouch - älykuntosali

Kroppanin tiloissa on esteetön kuntosalitila varustettuna HUR SmartTouch- älykuntosalijärjestelmällä jokaiselle lihasryhmälle. HUR SmartTouch -järjestelmä säätää laitteen vastuksen, opastaa, laskee toistot, tallentaa tehdyn harjoituksen, antaa palautteen ja halutessaan päivittää harjoitusohjelmaa. Järjestelmä mahdollistaa yksilölliset harjoitusohjelmat ja käyttäjien harjoitustietoja ja kehitystä pystytään seuraamaan erittäin tarkasti.

Lämmittelyalue

Saliltamme löydät kattavan valikoiman aerobisia laitteita, mm. hiihto-, soutu- sekä perinteiset juoksumatot, crosstrainerit sekä kuntopyörät.

Toiminnallinen alue

Mikäli kaipaat treeneissäsi vapaita painoja, tankoja, penkkejä ja telineitä, on Jumppaamo paikka treenillesi. Jumppaamosta löydät kelkan, painopallot & -reput, boxit, nyrkkeilysäkin, kahvakuulat, köydet ja renkaat. Täällä pääset treenaamaan kotimaisilla Goljat-voimailulaitteilla.

KROPPANI-KUNTOSALI
kuntosalin käyttö

Jäsensopimus 12 kk 54,00 € /kk
Kertasuoritus 12 kk 528,00 €
Kertasuoritus 6 kk 300,00 €
Kuukausikortti 69,00 €
10 käyntikertaa / 3 kk 99,00 €
Kertakäynti 12,00 €

KROPPANI-SOPIMUS
kuntosalin käyttö ja ryhmäliikunta

Jäsensopimus 12 kk 59,00 € /kk
Kertasuoritus 12 kk 637,00 €
Kertasuoritus 6 kk 350,00 €
Kuukausikortti 89,00 €

KROPPANI-SOPIMUS+
personal trainerin tekemä kuntosaliohjelma ohjauksella 3 kk välein
kuntosalin käyttö
ryhmäliikuntatunnit
kehonkoostumusmittaukset rajoittamattomasti

Jäsensopimus 12 kk 69,00 € /kk
Kertasuoritus 12 kk 745,00 €
Kertasuoritus 6 kk 400,00 €

Kuntosaliohjelma ohjauksella 79,00 €

KROPPANI-JUMPPA
ryhmäliikunta
1 ryhmäliikuntatunti 12,00 €
10 ryhmäliikuntatuntia / 3 kk 99,00 €

Jäsenyys 29,00 € hintaan sis. kulkutunniste

Kulkutunniste 10,00 €

Meille käy myös kaikki yleisimmät liikunta-/kulttuurisetelit

Kausisopimus voidaan tehdä myös asiakkaan tarpeen mukaan

Osta treeniaikaa verkkokaupasta!

1. KROPPANI-Sopimus+ oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käyttöön sekä 3 kk:n välein päivitettyyn kuntosaliohjelmaan ohjauksella.

2. KROPPANI-Sopimus oikeuttaa omatoimiseen kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien rajoittamattomaan käyttöön.

3. KROPPANI-Kuntosali oikeuttaa omatoimiseen kuntosalin käyttöön.

4. KROPPANIN jäsensopimuksen rekisteröimismaksu on ainaisjäsenmaksu 29,00 €. Jäsenenä on oikeus yhteistyökumppaneitten antamiin etuuksiin ja tarjouksiin. Jäsenmaksu on kertaluonteinen maksu Kroppani Oy:lle. Jäsenmaksuun sisältyy kulkutunnistemaksu 10,00€.

5. Ensimmäinen kk-erä maksetaan aloituksen yhteydessä, kun maksutapana on kuukausiveloitus. Tämän jälkeen kuukausimaksu tulee suorittaa sovittuna eräpäivänä ilman erillistä ennakkoilmoitusta maksusuunnitelman mukaan. Laskutuskausi on eräpäivästä kalenterikuukausi. Laskutuslisä e-laskuun on 0,80€ ja paperi- sekä s-postilaskuun on 5,00€. Maksumuistutuksen hinta on 5,00€.

6. Asiakkuus on vähintään 12 tai 24 kk:n mittainen määräalennussopimus. Asiakkuus jatkuu 12 tai 24 kk:n jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena.

7. Jäsensopimuskauden jälkeen sopimus on mahdollista keskeyttää vähintään kuukaudeksi ja enintään 3 kuukaudeksi kerran sopimuskauden jälkeisellä jaksolla. Keskeytys-maksu on 10,00 €.

8. Jäsensopimuksen irtisanoutumisaika on 60 arkipäivää ennen eräpäivää. Irtisanoutuminen on tehtävä kirjallisesti Kroppani Oy:n osoitteeseen.

9. Jäsensopimuksen ennenaikainen irtisanominen edellyttää normaalihintaisen kuukausimaksun ja sopimushinnan erotuksen suorittamista käytetyltä ajalta, jos jäsensopimus on ollut voimassa alle 12 tai 24 kuukautta.

10. Jos veloitus asiakkaalta epäonnistuu on Kroppani Oy:llä oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Mikäli asiakas huomautuksesta huolimatta laiminlyö jäsensopimuksessa mainitut maksut, voidaan jäsensopimus irtisanoa Kroppani Oy:n puolesta välittömin vaikutuksin, jolloin asiakkaalta voidaan periä vähintään sovitun jäsensopimuskauden jäljellä olevat maksut. Tällöin ne erääntyvät kerralla irtisanoutumispäivänä.

11. Erikoistapauksissa: raskaus, muutto todistettavasti yli 50 km:n etäisyydelle Kroppanilta tai vakava sairaus (lääkärinlausunto) voi asiakas irtisanoa jäsensopimuksen kuukauden irtisanomisajalla. Yli 10 päivää kestänyt sairausloma voidaan hyvittää lääkärintodistuksella. Jokainen tapaus neuvotellaan asiakaskohtaisesti.

12. Kroppani Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot.

13. Asiakkaan maksu on kiinteä määräaikaisen kertasuoritussopimuskauden ajan. Toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin voidaan tehdä hintamuutoksia. Kroppani Oy ilmoittaa hintamuutoksista viimeistään 60 arkipäivää ennen muutoksen voimaantuloa ilmoitustaululla ja internetsivuilla.

14. Kaikki asiakkuudet ovat henkilökohtaisia.

Ryhmäliikunta

Salimme ryhmäliikuntatarjonta on monipuolinen. Kevyemmän liikunnan harrastajat voivat tulla esimerkiksi venyttely ja rentoutustunneille tai opastettuun kuntosaliharjoitteluun.

Kovemmasta treenistä tykkäävät voivat haastaa itsensä esimerkiksi sisäpyöräillen tai toiminnallisissa harjoituksissa.

Ryhmäliikuntatarjontaa on yli 10 ohjattua kokonaisuutta.

Ryhmäliikuntatunnin varaaminen

Käytämme Enkora-asiakaspalvelujärjestelmää. Jäsenet saavat omat tunnukset, joilla voi varata paikan ryhmäliikuntatunneille. Ryhmien minimiosallistujamäärä 5 henkilöä. 

Varaathan paikkasi ajoissa tunnille. 

Verkkokaupasta tuotteen ostettuasi pääset varaamaan itsellesi paikan valitsemallesi tunnille ryhmäliikuntakalenterista tai OnTheMovesovelluksesta. 

Voit myös tiedustella vapaita paikkoja soittamalla asiakaspalveluumme 040 5365407.

Ryhmäliikuntalajit

PILATES on kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa keskivartaloa, erityisesti ryhtiä ylläpitäviä ja syviä lihaksia, jotka vahvistavat tuki- ja liikuntaelimistöä. Pilatesharjoittelu kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja tietoisuutta omasta kehosta. Tunneilla keskitytään henkilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin kehon kuin mielenkin osalta. Pilateksemme perustuu BASI-Pilateksen koulukuntaan, jossa yhdistyy pilatesperinteitä vaaliva sekä modernia tiedettä ja taidetta kunnioittava tekeminen. 

Tule kokeilemaan olisiko tämä sinun lajisi!

COMBAT on tehokas sykettä nostattava varjopotkunyrkkeilytunti, joka on saanut vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä, taekwondosta, tai chistä ja muay thaista. Tunti kehittää erityisesti aerobista kuntoasi. Tunnilla voit valita korkea- tai matalasykkeisen vaihtoehdon. 

Iske hartiajumit pois ja kohota kuntoasi hauskalla tavalla!

PUMP on lihaskuntotunti, jossa treenataan koko kroppa läpi tankoa ja levypainoja käyttäen. Tunti kehittää lihaskestävyyttäsi, sillä tunnilla tehdään samalle lihasryhmälle monta toistoa. Treeni sopii sinulle, joka haluat hauskan, yksinkertaisen ja tehokkaan lihaskuntotreenin. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneille kuntoilijoille, sillä painot valitaan kunnon ja kokemuksen mukaan. Saavuthan tunnille ajoissa laittamaan välineet valmiiksi ohjaajan ohjeiden mukaisesti.

TOIMINNALLINENKROPPANI on hauska, koko kehoa monipuolisesti kuormittava yhdistelmätreeni. Harjoitteet korostavat toiminnallisuutta ja kehittävät eri fyysisiä ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti. Tunnilla liikkeet sisältävät kaikkia kehomme liikesuuntia, joihin käytämme erilaisia välineitä kuten mm. kelkka, köysi, rengas, voimapallo jne. Lisäksi harjoitamme aerobista kuntoa mm. hiihto-, soutu- ja pyörälaitteilla. Jokainen treeni on erilainen ja tunneilla on mahdollisuus varioida liikkeitä oman kuntotason mukaisesti.

HIIT eli High Intensity Interval Trainingilla tarkoitetaan korkeasykkeistä intervallitreeniä, jossa vaihtelevat lyhyet harjoitus- sekä lepo-osuudet. Harjoituksen tavoitteena on työosuuden aikana nostaa syke mahdollisimman korkealle ja näin ollen kehittää maksimaalista hapenottokykyä. HIIT-treeniä voi tehdä sekä kovatehoisena että kevyenä, jolloin se sopii myös aloittelijalle.

KROPPANICORE on 30 minuutin intensiivinen keskivartalotreeni. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm.
pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Vastuskuminauhan, painolevyn sekä dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla kehität lihaskuntoasi monipuolisesti keskivartalon osalta. Tunti tarjoaa poltetta sekä aloittelijoille että aktiiviliikkujille.

KROPPANIDANCE on tanssitunti, jossa korostamme liikunnan iloa ja tanssityylien monipuolisuutta! 

KROPPANIDANCE – tunnilla yhdistetään vuoroin nopeita ja hitaita tanssiaskelia niin sykettä nostaen kuin myös laskien. Tule nauttimaan raikkaista rytmeistä ja erilaisista askelkuvioista! Tunti sopii erinomaisesti eri tanssityyleistä kiinnostuneille tanssitaustasta riippumatta.

KROPPANIHUOLTO on kokonaisvaltainen lihasten hyvinvointia edistävä tunti, jossa on vaikutteita eri kehonhuoltomenetelmistä kuten mm. dynaamisesta että staattisesta liikkuvuusharjoittelusta. Tunti on rauhallinen ja sopii kaikenkuntoisille liikkujille.

LadyTreeni on treeni koko keholle. Tunnilla keskitytään aerobisen kunnon ja lihasvoiman parantamiseen sekä keskivartalon hallintaan. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä voi helposti varioida omalle kuntotasolleen sopiviksi.

SPINNI sisäpyöräilytunteja on 3 erilaista ja tämä takaa omalle kuntotasolle soveltuvia pyöräilyhetkiä. Tuntien erilaiset tehot mahdollistavat pyöräilyn liikuntalajina, jota kaiken kuntoiset liikkujat voivat hyödyntää sekä kestävyys ja voimaominaisuuksien kehittämiseen, että palauttavana treeninä.

SPINNI 30 -tunnit soveltuvat kaikille kuntotasosta riippumatta. Suositeltavaa on aloittaa sisäpyöräily näiden tuntien kautta. Tunneilla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot. Tunti on myös mainio yhdistää toiseen harjoitukseen ennen tai jälkeen.

SPINNI 45 -tunnit ovat kuntoasi kehittäviä tunteja. Suurin osa hyödyllisestä harjoittelusta koostuu näistä tunneista. Tunnista selviytyy mainiosti vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella. Tunti koostuu tehokkaista rasitusjaksoista, joita seuraavat palautusjaksot.

SPINNI 60 -tunnit ovat raskaita/kehittäviä tunteja. Tunti ei kuitenkaan ole mahdoton suorittaa, joten vähäiselläkin kokemuksella rohkeasti mukaan, huomioon ottaen oma kuntotaso. Tunnilla vuorottelevat pitkät rasitusjaksot ja lyhyehköt palautukset.

Saavuthan tunnille ajoissa tekemään pyörän säädöt.

Äijät kuntoon tunti on suunnattu äijille, jotka haluavat hoitaa monipuolisesti omaa kroppaansa sopivassa huumorilla täytetyssä ilmapiirissä. Ryhmään voi tulla mukaan ilman minkäänlaista kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Kehonpainotreeni on sopivasti haastetta antava treeni kaiken tasoisille liikkujille. Liikkeiden ja toistojen määrä valitaan oman voima- ja taitotason mukaisesti, jolloin tunnilla pystyt valitsemaan itsellesi sopivat liikevariaatiot niin helpoimmista vaikeampiin versioihin. Tunnilla treenataan monipuolisesti kehonpainolla, joka parantaa kehosi liikkuvuutta, voimaa, taitoa ja yleistä toimintakykyä.

Tasapainoryhmässä kehitetään ja vahvistetaan toiminnallista tasapainoa ja voimaa erilaisin tavoin ohjaajan opastuksella. Tämä tunti on avoin kaikille palveluseteliasiakkaille.

Ryhmässä tehdään fysioterapeutin ohjauksessa nivelten liikkuvuusharjoitteita, lihasvenytyksiä, lihasvoimaharjoittelua ja kohotetaan
yleiskuntoa. Liikkeet koostuvat täsmäharjoitteista, jotka kohdistuvat kaularangan- olkapään-, ranteen-, nilkan-, polven- ja lonkan nivelrikon kannalta olennaisiin tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin. Fysioterapeutti ohjaa liikkeiden oikean suoritustekniikan ja etenemisen harjoittelussa. Tämä tunti on avoin kaikille palveluseteliasiakkaille.

Toiminnallinen kuntopiiri kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa. Tunnilla liikkeet sisältävät kaikkia kehomme liikesuuntia, joihin käytämme erilaisia välineitä kuten mm. kelkka, köysi, rengas, voimapallo jne. Lisäksi harjoitamme aerobista kuntoa mm. hiihto-, soutu- ja pyörä-laitteilla. Tunneilla on mahdollisuus varioida liikkeitä oman kuntotason mukaisesti.

OnTheMove -sovellus

Lataa OnTheMove-sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Pääset sovelluksella kulkemaan ulko-ovesta sekä varaamaan paikkoja ryhmäliikuntatunneille. 

Huom! Jos sinulla on käytössäsi kulkutunniste, voit käyttää sovellusta tämän rinnalla.

1. Lataa OnTheMove-sovellus omasta sovelluskaupastasi.

2. Hyväksy sopimusehdot.

3. Syötä sovellukseen meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja sinulle lähetetään 6-numeroinen koodi sähköpostiisi. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

4. Syötä koodi sovellukseen ja paina “Jatka”.

5. Klikkaa Kroppani ja näin sovellus on valmiina käyttöösi!

Personal trainer

Onko sinulla tavoite? Harjoittelu personal trainerin kanssa antaa sinulle eväät
uudenlaiseen hyvinvointiin omilla ehdoillasi. Tule oppimaan uusia asioita kehostasi ja huomaat, että pystyt ihan mihin tahansa!

Varaa maksuton ja riskitön konsultaatioaika ammattilaisiltamme!

Minkälaista personal training-palvelua tarjoamme Kroppanilla?

Valmennus on täysin räätälöity alusta loppuun asti vain sinua varten. Valmennuksessa otetaan huomiota lähtötilanteesi, tavoitteesi, arkesi aikataulut ja muut yksilölliset tarpeesi. Kroppanilla valmennus on sisällöltään juuri sitä, mitä tarvitset onnistuaksesi. Valmennuksessa voidaan parantaa ravintoon liittyviä asioita, palautumista, liikkuvuutta ja lihaskuntoa tai tavoitteiden asettamista, arjenhallintaa tai oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn priorisointia. 

Otamme valmennuksessa huomioon arjen kuormittumisen, sillä arjessasi on jo muutenkin paljon ohjelmaa kuin treeni, syöminen ja palautuminen. Saat valmennuksen aikana selkeät, suoraviivaiset ja helposti noudatettavat ohjeet, jolloin sinä voit keskittyä tekemiseen ja onnistumiseen. 

Valmentajamme ovat korkeakoulutettuja ja työurat koostuvat monen vuoden takaa liikunta-alalta. Valmentaja on projektissasi tukena kannustamassa niin myötä- kuin vastamäessäsi. 

Ennen oman valmennuksesi aloittamista tarjoamme sinulle maksuttoman ja riskittömän konsultaation valmentajamme kanssa. 

Kenelle Personal Training -valmennus sopii?

Kaikille perusterveille naisille ja miehille lähtötilanteesta tai treenihistoriasta riippumatta. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, istumatyön aiheuttama kankeus tai motivaation puute eivät ole esteenä, sillä personal training –
valmennuksessa yksilöllisillä ohjeilla vuosien aikana kertyneet vaivat on selätetty välillä jopa viikoissa, kun omatoimisesti siihen on saattanut kulua vuosia. 

Mikä on ollut parasta PT-tapaamisissa?
“Monipuolisuus! Aina odottaa innolla mitä seuraavaksi on ja aina on ollut ilo tulla salille. Olen saanut hyviä vinkkejä treenaamiseen ja tärkeimpänä olen saanut itsevarmuutta!

“Oma tietämys on vahvistunut ja kasvanut!”

Pienvalmennusryhmät

Pienryhmäharjoittelussa yhdistyvät yksilöllisen- ja ryhmäharjoittelun hyvät puolet. Vertaisryhmän tuki sekä osaava ohjaaja pitävät motivaation yllä ja auttavat saamaan tuloksia aikaan. 

Pienryhmässä alle 10 henkilöä tapaa personal trainerin kanssa kerran viikossa. Pienryhmässä harjoittelu on suunniteltua, turvallista, tehokasta ja kannustavaa.

Fysioterapia

Kroppanin fysioterapia on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa liikkumisen ja toimintakyvyn edistämistä. Kuntoutuksessamme korostetaan yksilön omaa aktiivisuutta ja ennaltaehkäisyä.

Fysioterapian palveluihin kuuluu palveluseteli, kelakuntoutus, shockwave-paineaaltohoito sekä yksilöllinen testaus. Olemme EP:n hyvinvointialueen palveluntuottaja fysioterapiassa ja meillä voit käyttää lääkinnällisen kuntoutuksen palveluseteliä. Olemme myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Jenni Kaunismäki

Jennin omin sanoin: ”Parasta työssäni on ihmisten kanssa toimiminen ja se, kun asiakas saa avun ongelmaansa.” Fysioterapeuttimme Jenni on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2014. Hän on aiemmin työskennellyt yksityisellä sektorilla neurologisen fysioterapian parissa, jolloin
kohderyhmänä ovat olleet lapset, nuoret ja aikuiset. Työkokemusta löytyy myös sairaalasta ja terveyskeskuksesta. Kroppanilla Jennin töihin kuuluvat fysioterapian lisäksi erilaiset ryhmänohjaukset. Fysioterapeuttina Jenni korostaa työssään asiakaslähtöisyyttä, tutkimuksiin perustuvien menetelmien käyttöä ja pitkäjänteisyyttä, rennolla otteella.

Jennin koulutustausta

Fysioterapeutti (AMK)
Urheilufysioterapia käytännössä
Urheilijan Niska – Olkapää – Hartia (SUFT ry)
Urheilijan Polvi – Nilkka – Jalkaterä (SUFT ry)
MDT- Lanneranka (Mc Kenzie Instituutti)
Afasia- koulutus (Aivoliitto)
Lyhyitä neurologisia koulutuksia
Kursseja tuki- ja liikuntaelimistöön liittyen´
Kinesioteippaus

Varaa aika fysioterapeutille

Voit varata ajan fysioterapeutille varauskalenterista.

Lisätietoja fysioterapiasta saat ottamalla yhteyttä Jenniin puhelimitse tai sähköpostitse.

Fysioterapia 45 min 54,00

Fysioterapia 60 min 63,00

Fysioterapeuttinen hieronta
Fysioterapeuttinen hieronta Kroppanilla on fysioterapeutin osaamiseen pohjautuvaa
manuaalista käsittelyä, jolla pyritään helpottamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön
kiputiloja ja lihaskireyksiä. Fysioterapeuttisessa hieronnassa käynnin alussa tehdään
lyhyt haastattelu ja alkututkimus (esim. liikkuvuustestaus, ryhdin havainnointi), jonka
perusteella saat yksilöllisempää ja tehokkaampaa hoitoa. Saat tarvittaessa ohjausta
myös omahoitoon.

45 min 54,00
60 min 63,00

Shockwave-paineaaltohoito
Käytössämme on Shockwave- paineaaltohoito, joka on tutkitusti tehokas hoitokeino
monissa kehon kiputiloissa. Paineaaltohoito toimii tutkitusti esim. Lihaskivuissa,
kantapään/akillesjänteen kiputiloissa, polven jännevaivoissa, olkapään kiputiloissa,
golf- & tenniskyynärpään hoidossa sekä lonkan limapussin tulehduksessa. Tutkimusten
mukaan parannusaste hoitomuodossa on 65-95%. Joissakin tapauksissa yksikin
hoitokerta voi riittää, mutta yleensä tarvitaan 3-6 hoitokertaa 5-10 päivän välein
pysyvien hoitotulosten saavuttamiseksi. Ensimmäiselle kerralle tulee varata väh. 45
minuutin fysioterapia-aika tutkittavan alueen kartoittamiseksi.

1x hoitokerta 39,00
3x hoitokerta 99,00

Kinesioteippaus 20,00 / Hoidon yhteydessä 10,00

Liikkuvuus- ja lihastasapainotestaus 35,00

Liikehallintatestaus 54,00

Kanta-maksu 2,50

Lasten liikunta

Tuo lapsesi Kroppanilla pitämään hauskaa ja ottamaan ilo irti liikunnan riemusta!

Alta löydät lasten liikuntaryhmät ja ohjeet osallistumiseen.

Lasten liikuntaryhmät

Treeniä vanhemmille vauvojen ehdoilla! Treeneissä keskitytään koko vartalon lihaskunnon kohentamiseen sekä raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen fysioterapeutin johdolla. 

Treeneissä huomioidaan etenkin keskivartalon kuntoutus asteittain ja raskauden jälkeinen tila otetaan huomioon. Lähdemme liikkeelle lempeästi ryhmäläisten kunnon mukaan ja nostamme treeneissä asteittain tehoa. Ennen kaikkea pyrimme liikunnasta nauttimiseen yhdessä vauvan kanssa! 

Voit osallistua tunnille jälkitarkastuksen jälkeen ja kun vauva pystyy
kannattelemaan päätään. Tunti sopii n. alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille.

KROPPANIDANCE (8-10 vuotiaille) on monipuolinen ja vauhdikas tunti, josta lapsen tanssiharrastus on helppo aloittaa. Tunneilla opetellaan erilaisia ja helppoja tanssikuvioita ja -koreografioita. Lapsia rohkaistaan tanssisarjojen
myötä löytämään oman persoonan esilletuomista ja itsensä ilmaisua. Lapset oppivat tanssin myötä perusmotorisia liikuntataitoja, ryhmässä toimimista sekä rytmin ja musiikin kuuntelua.

 Kesto 45 min. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Viivi Koivula.

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän. 

Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut/paljaat jalat sekä juomapullo.

KROPPANIDANCE (11-15 vuotiaille) on nuorten alkeistunti jolla ei tarvita aiempaa kokemusta tanssista! Tälle tunnille uskaltaa tulla kuka tahansa tutustumaan tanssiin helppojen, mutta menevien tanssikoreografioiden
myötä. Tunti on energinen ja menevä, jossa saat kokemusta tanssin eri tyyleistä ja keskitymme nimenomaan tanssimiseen. Tanssisarjoissa voidaan yhdistellä eri tyylejä, kuten lattareita & street-tanssia ja kaikkea näiden välillä!
Tunnin tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia tunnin pyörteistä!

Kesto 45 min. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Viivi Koivula.

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän. 

Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut/paljaat jalat/sisäliikuntakengät sekä juomapullo.

Ryhmässä harjoitetaan perusliikuntataitoja leikkien, musiikin ja välineiden avulla. Mukavaa yhdessäoloa ryhmässä, jolloin myös sosiaaliset taidot kehittyvät. Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. 

Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut tai paljaat jalat sekä juomapullo. 

Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Krista
Kalliomaa.

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan
ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero)
sekä lapsen nimen ja iän.

Kroppanin JUNNUCROSSissa fyysinen kunto ja motoriikka kehittyy erilaisten kehonpaino- sekä pienvälineharjoitteiden kautta hyödyntäen mm. köysiä, painopalloja, kelkkaa, rengasta jne. Tunnin tarkoituksena on pitää hauskaa koordinaatio-, tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteilla sekä oppia uusia taitoja! 

Ryhmä on tarkoitettu 9-12-vuotiaille tytöille sekä pojille. 

Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Krista Kalliomaa. 

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän.

Liikunta-
palveluseteli yli 65-vuotiaille

Kurikan kaupunki myöntää Kurikan kaupungin asukkaalle palvelusetelin, joka täyttää kyseisenä vuonna 65 vuotta tai enemmän. 

Palveluseteliä tulee hakea ennen palvelun aloittamista Kurikan kaupungilta erillisellä lomakkeella. 

Lomakkeen löydät täältä.

Lomakkeen käsittelyaika on korkeintaan kolme viikkoa. Palveluseteliä ei voi hakea takautuvasti.

Palvelusetelin käyttö

Palveluseteliä voi käyttää valitsemallaan tavalla erillisen hinnaston mukaan. Kroppani Oy:n tiloissa on esteetön kuntosalitila varustettuna HUR SmartTouch-älykuntosalijärjestelmällä jokaiselle lihasryhmälle. Järjestelmä mahdollistaa yksilölliset harjoitusohjelmat ja käyttäjien harjoitustietoja sekä kehitystä pystytään seuraamaan erittäin tarkasti. Seurantaraportit harjoittelusta ovat saatavissa tarvittaessa. SmartTouch-laitteiden lisäksi palvelusetelin käyttäjä voi käyttää kuntosalin muita laitteita ja tiloja rajoittamattomasti. Kroppani Oy:n puolesta ohjaaja on käytettävissä maanantaista perjantaihin asiakaspalveluaikaan sekä lisäksi käyttäjät voivat itsenäisesti harjoitella viikon jokaisena päivänä klo 5-23 omakustanteisesti.

KUNTOSALI/ OMAVASTUU
Aamupäivän ohjatut ryhmäliikuntatunnit
Jatkuva (vähintään 6 kk) 2,40
Käynnit asiakaspalveluaikana
ma-to klo 09.00-19.00
pe klo 09.00-12.00

KROPPANI-SOPIMUS
Kuntosali /
Kaikki ohjatut ryhmäliikuntatunnit
Jatkuva (vähintään 6 kk) 20,00/kk

6 kuukauden jakso kertamaksu 99,00
Käynnit omatoimisesti myös klo 05.00-23.00 joka päivä kulkutunnisteella

HUR älykuntosaliohjelma/ohjaus 59,00
Perus kuntosaliohjelma/ohjaus 59,00

65 Palvelusetelisopimus / omavastuumaksu 1.4.2024 alkaen

1. Yli 10 päivän sairastumisesta, muutosta tai muista palvelusetelin käytön esteistä pyydämme
ilmoittamaan palveluntuottajalle osoitteeseen info@kroppani.com tai 040 5365407.

2. Varatut ryhmäliikuntaharjoitustunnit tulisi perua vuorokautta aikaisemmin. Toistuvista
peruuttamattomista harjoitustunneista veloitetaan 12,00/tunti palvelunkäyttäjää.

3. Sopimus on voimassa vähintään 6 kuukautta. 6 kk:n sopimusjakson jälkeen sopimus jatkuu
toistaiseksi uudella 6 kk:n jaksolla 30 vrk:n irtisanomisajalla ennen jakson alkua. Sääntökirjan
1.2.2 mukaan kaupungin valtuusto tekee päätöksen palvelusetelin jatkosta vuosittain, siksi
jaksot ovat tammikuu-kesäkuu sekä heinäkuu-joulukuu.

4. Sopimuksen irtisanoutuminen kirjallisesti osoitteeseen info@kroppani.com tai Kroppani Oy,
Laurintie 2 61300 Kurikka.

5. Vuoden 2024 omavastuuhinta on 2,40/harjoitustunti sisältäen arvonlisäveron.
Omavastuuhinta määritellään vuosittain palvelusetelin arvon mukaan ja sen vaikutus siirtyy
ilman erillistä ilmoitusta sopimukseen. Laskutus- ja käsittelykulujen vuoksi omavastuu
laskutetaan 6 kuukauden välein 40 käyntikerran mukaan. Jos aloituskuukausi on kesken 6 kk:n
jaksoa, niin aloituskuukauden omavastuu jyvitetään voimassa olevalle jaksolle.

6. Palvelusetelin käytön edellytys on henkilökohtainen kuntoilusuunnitelma.

7. Jurvassa palvelusetelitoiminta toteutetaan varatussa ryhmässä ilman henkilökohtaista
kuntoilusuunnitelmaa.

8. Toimintakyvyn seuranta 6kk, 12kk ja siitä eteenpäin vuosittain aloituspäivästä alkaen.
Asiakas itse sopii toimintakyvyn seurannan edellä mainituin aikavälein palveluntuottajan
kanssa.

9. Palvelusetelin käyttäjät voivat käydä ohjausaikana ilman lisämaksua Kroppani Oy:n
kuntosalilla ja ohjatuissa liikuntaryhmissä yli 40 harjoitustuntia aamupäivisin 6 kk:n aikana tai
yli 2 harjoitustuntia viikossa.

10. Ohjausajan ulkopuolisista käynneistä on erillinen maksu.

11. Palvelunkäyttäjän tulisi harjoitella 2 harjoitustuntia viikossa tavoitteellisuuden
saavuttamiseksi.

12. Sopimuksen muutoksista ilmoitetaan yrityksen nettisivuilla sekä toimipaikan
ilmoitustaululla.

 

Ote Kurikan kaupungin palvelusetelisääntökirjasta 11.3 2024

1.2.2 Päätös palvelusetelistä Palveluseteli myönnetään vähintään kuusi kuukautta kestävään
palveluun. Päätös liikuntapalvelujen järjestämisestä palvelusetelillä tehdään yhdeksi vuodeksi
kerrallaan.

2.4 Palvelusetelin arvo ja käyntikerrat Yhden palvelusetelin arvo on 9 euroa. Palvelusetelin
saaja voi käyttää korkeintaan 40 palveluseteliä puolessa vuodessa, eli korkeintaan 80
palveluseteliä vuodessa. Käyntejä voi olla enintään 2 kertaa viikossa. Mikäli viikoittaisia
käyntejä on enemmän, palvelusetelisaajan on katettava ne omavastuuna. Palveluntuottajan on
velvollinen seuraamaan palvelusetelin käyttäjien viikoittaisia käyntikertoja ja toimitettava
pyydettäessä käyntikertojen ajankohdista tiedot. Palvelusetelin arvoa tarkastellaan
määräajoin.