Pienryhmäharjoittelu

Pienryhmäharjoittelussa yhdistyvät yksilöllisen- ja ryhmäharjoittelun hyvät puolet.
Vertaisryhmän tuki sekä osaava ohjaaja pitävät motivaation yllä ja auttaa saamaan
tuloksia aikaan. Pienryhmässä alle 10 henkilöä tapaa personal trainerin kerran viikossa. Pienryhmässä harjoittelu on suunniteltua, turvallista, tehokasta ja kannustavaa.

TERVE SELKÄ kurssi

Selkä on kehon monimutkaisin niveljärjestelmä. Selän kuntoon vaikuttaa vahvat tukilihakset selän ympärillä. Terve selkä toimii moitteettomasti, jos sitä huoltaa riittävästi sopivilla liikkuvuutta ja lihaskuntoa parantavilla harjoitteilla. Oikeat harjoitteet tähtäävät hyvään ryhtiin ja liikkeenhallintaan.

Kurssilla fysioterapeutin ohjaamana huolletaan selkää liikkuvuusharjoituksilla. Vahvistetaan tärkeitä keskivartalolihaksia, harjoitetaan tasapainoa ja koordinaatiota. Opetetellaan erilaisia venytystekniikoita ja ennen kaikkea opetellaan käyttämään selkää turvallisesti.

Kurssin aikana vapaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käyttö omatoimiseen harjoitteluun.

 • Kesto 3 kk
 • Ryhmäharjoitus kerran viikossa
 • 5-10 osallistujaa
  Hinta 99,00/kk
   

NAISTEN SALISTARTTI

Startin aikana käydään läpi kaikki turvallisen kuntosaliharjoittelun kannalta tärkeät asiat:
kuntosalilaitteiden-, painojen- ja lämmittelylaitteiden käyttö sekä yleisimmät sali- ja liikkuvuusharjoitteet. Jokaiselle annetaan myös sopiva starttiohjelma kuntosalille.

Salistarttiin sisältyy kaikki Kroppanin palvelut rajoittamattomasti, myös ryhmäliikunta kuukauden ajan. Pienessä ryhmässä saat henkilökohtaisempaa ohjausta. Startti helpottaa kuntosaliharrastuksen aloitusta ja sen jälkeen voit tehdä luottavaisin mielin kuntosaliharjoittelua itsenäisesti. Ryhmä soveltuu kaikille.

 • Kesto 1 kk
 • Valmennustapaaminen kerran viikossa 60 min
 • 6-8 osallistujaa
  Hinta 99,00

Ilmoittautumiset
info@kroppani.com 
040 5365407

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ryhmä ei täyty, ilmoitamme siitä ennen valmennuksen alkua.