Jäsenyys

12 kk jäsentarjous nyt 528 € (Ovh 875 €)

Tässä poikkeustilanteessa 12 kk:n KROPPANI-Sopimuksen (arvo 637,00) tehneille Firstbeat hyvinvointianalyysi (arvo 199,00), jäsenyys kulkutunnisteella (arvo 29,00) sekä kulkuoikeus (arvo 10,00) kaupan päälle. Etusi nyt 347 €. Ostos ladataan tilillesi ja aloittaa voit epidemiavaiheen jälkeen.

Ostos auttaa meitä selviytymään kriisistä. Kiitos jos teit ostopäätöksen!

Kroppanin jäsensopimuksen sisällön ja pituuden päätät itse. Voit käydä omatoimisesti pelkästään kuntosalilla tai ohjatuissa jumpissa sekä kuntosalilla. Voit tehdä myös sopimuksen, johon kuuluu harjoitusohjelmien laadinta, ravintoneuvonta, painonhallintaohjelma ja muita etuja. Riittävän pitkä sitoutuminen on kannattavin vaihtoehto, koska ainoastaan pitkäjänteinen suunnitelmallinen kuntoilu antaa tuloksia.

Mikäli  käyt kuntosalilla säännöllisesti edullisin vaihtoehto on ostaa kausikortti kertamaksulla. Voit halutessasi tehdä e-laskutus- tai suoramaksusopimuksen, joilloin maksut veloitetaan tililtäsi kerran kuukaudessa. E-laskutus- ja suoramaksusopimus edellyttää ainaisjäsenyyttä. Jäsenenä oikeus yhteistyökumppaneiden antamiin etuuksiin. Opiskelijat sekä eläkeläiset saavat palvelut ilman ainaisjäsenmaksua.

Mikä sinulle sopii parhaiten – me autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Tutustu hinnastoomme

Verkkokauppa