Ryhmäliikunta

Salimme ryhmäliikuntatarjonta on monipuolinen. Kevyemmän liikunnan harrastajat voivat tulla esimerkiksi venyttely ja rentoutustunneille tai opastettuun kuntosaliharjoitteluun. Kovemmasta treenistä tykkäävät voivat haastaa itsensä esimerkiksi sisäpyöräillen tai  toiminnallisissa harjoituksissa. Ryhmäliikuntatarjontaa on  yli 10 ohjattua kokonaisuutta, joista puolet on maailmanlaajuisen Les Mills konseptin tunteja.

Käytämme Enkora-asiakaspalvelujärjestelmää. Jäsenet saavat omat tunnukset, joilla voi varata paikan ryhmäliikuntatunneille. Ryhmien minimiosallistujamäärä 5 henkilöä. Varaathan paikkasi ajoissa tunnille. Vapaita paikkoja voi myös tiedustella soittamalla 040 5365407. Verkkokaupasta ostettuasi esim. kertakäynnin/päiväpassin/10-kerran kortin ryhmäliikuntatunneille, pääset varaamaan itsellesi paikan valitsemallesi tunnille ryhmäliikuntakalenterista tai OnTheMove-sovelluksesta.

Ryhmäliikuntakalenteriin pääset tästä.

OnTheMove -MOBIILISOVELLUS

Lataa OnTheMove-sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Pääset sovelluksella kulkemaan ulko-ovesta sekä varaamaan paikkoja ryhmäliikuntatunneille. Huom! Jos sinulla on käytössäsi kulkutunniste, voit käyttää sovellusta tämän rinnalla.

NÄIN OTAT SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖN:

1. Lataa OnTheMove-sovellus omasta sovelluskaupastasi.
2. Hyväksy sopimusehdot.
3. Syötä sovellukseen meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja sinulle lähetetään 6-numeroinen koodi sähköpostiisi. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.
4. Syötä koodi sovellukseen ja paina “Jatka”.
5. Klikkaa Kroppani ja näin sovellus on valmiina käyttöösi!

 

 

 

Jumppasali parkettilattialla peileillä

 

Jumppaamon iso sali

 

Spinningsali