Lasten liikunta

Tuo lapsesi Kroppanilla pitämään hauskaa ja ottamaan ilo irti liikunnan riemusta!

KROPPANIDANCE (8-10 vuotiaille)

KROPPANIDANCE (8-10 vuotiaille) on monipuolinen ja vauhdikas tunti, josta lapsen tanssiharrastus on helppo aloittaa. Tunneilla opetellaan erilaisia ja helppoja tanssikuvioita ja -koreografioita. Lapsia rohkaistaan tanssisarjojen myötä löytämään oman persoonan esilletuomista ja itsensä ilmaisua. Lapset oppivat tanssin myötä perusmotorisia liikuntataitoja, ryhmässä toimimista sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. 

 Kesto 45 min. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Viivi Koivula. 

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän. Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut/paljaat jalat sekä juomapullo.

KROPPANIDANCE (11-15 vuotiaille)

KROPPANIDANCE (11-15 vuotiaille) on nuorten alkeistunti jolla ei tarvita aiempaa kokemusta tanssista! Tälle tunnille uskaltaa tulla kuka tahansa tutustumaan tanssiin helppojen, mutta menevien tanssikoreografioiden myötä. Tunti on energinen ja menevä, jossa saat kokemusta tanssin eri tyyleistä ja keskitymme nimenomaan tanssimiseen. Tanssisarjoissa voidaan yhdistellä eri tyylejä, kuten lattareita & street-tanssia ja kaikkea näiden välillä! Tunnin tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia tunnin pyörteistä! 

 Kesto 45 min. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Viivi Koivula. 

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän. Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut/paljaat jalat/sisäliikuntakengät sekä juomapullo.

Lasten liikuntakerho 4-6-vuotiaille  

Ryhmässä harjoitetaan perusliikuntataitoja leikkien, musiikin ja välineiden avulla. Mukavaa yhdessäoloa ryhmässä, jolloin myös sosiaaliset taidot kehittyvät. Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Varusteena tunnille: mukavat vaatteet, tossut tai paljaat jalat sekä juomapullo. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Krista Kalliomaa. 

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän.

MAMA&BABY – Vauvajumppa

Treeniä äideille vauvojen ehdoilla! Treeneissä keskitytään koko vartalon lihaskunnon kohentamiseen sekä raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen fysioterapeutin johdolla. Treeneissä huomioidaan etenkin keskivartalon kuntoutus asteittain ja raskauden jälkeinen tila otetaan huomioon. Lähdemme liikkeelle lempeästi ryhmäläisten kunnon mukaan ja nostamme treeneissä asteittain tehoa. Ennen kaikkea pyrimme liikunnasta nauttimiseen yhdessä vauvan kanssa!

Voit osallistua tunnille jälkitarkastuksen jälkeen ja kun vauva pystyy kannattelemaan päätään. Tunti sopii alle 1-vuotiaiden lasten äideille. 

Ohjaajana fysioterapeutti (AMK)  &  PT, Siiri Luukkainen sekä Vilho. 

Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Sitovat ilmoittautumiset 31.12.23 mennessä & lisätiedot: siiri.haapoja@kroppani.com & 0504372208. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen nimen, puhelinnumeron & sähköpostin sekä lapsesi nimen & syntymäajan. 

JUNNUCROSS 9-12-vuotiaille

Kroppanin JUNNUCROSSissa fyysinen kunto ja motoriikka kehittyy erilaisten kehonpaino- sekä pienvälineharjoitteiden kautta hyödyntäen mm. köysiä, painopalloja, kelkkaa, rengasta jne.

Tunnin tarkoituksena on pitää hauskaa koordinaatio-, tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteilla sekä oppia uusia taitoja! Ryhmä on tarkoitettu 9-12-vuotiaille tytöille sekä pojille. Ryhmän hinta on 99€ / 15 krt ja se maksetaan aloituksen yhteydessä. Ohjaajana toimii Krista Kalliomaa. 

Ilmoittautumiset: info@kroppani.com tai 040 536 5407. Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen huoltajan yhteystiedot (nimi sekä puhelinnumero) sekä lapsen nimen ja iän.