Kuntosali

Kuntosalilaitteet

Kuntosalilaitteemme koostuvat laadukkaista Goljat-, HUR-, Hoist-, Impulse-, Pulse-, Dinox- ja David laitesarjoista. Laitteita on niin paljon, että treenaminen onnistuu ilman jonotusta pitkin päivää. Kuntosalitilaa on yli 600 m2 ja suorituspaikkoja on lähes 100.

Lämmittelyalue

Kroppanilla on kattava valikoima aerobisia laitteita hiihto-, soutulaitteista juoksumattoihin ja kuntopyöriin.

Vapaapainoalue

Kuntosalilla on alue vapaiden painojen käyttöön. Tankoja, penkkejä, telineitä ja painoja on riittävästi vaativallekkin treenarille.

Goljat voimailulaitteet

Kattava valikoima kotimaisia Goljat voimailulaitteita vaativaan käyttöön.

Toiminnallinen alue

Toiminnallisella alueella on hyvä toteuttaa kehonhallintaa parantavat treenit.

DAVID CoreZone

DAVID CoreZone konsepti on viiden laitteen kokonaisuus, joka on kehitetty selkävaivojen ennaltaehkäisyyn ja selän optimaalisen toimintakyvyn ylläpitämiseen. Konseptin takana on kotimainen lääketieteellinen DAVID spine konsepti, jonka avulla ihmisten selkäsairauksia ja -vaivoja on hoidettu vuosikymmenien ajan ympäri maailmaa.

DAVID CoreZone konseptiin kuuluvat seuraavat laitteet:
Selänojennus, vatsateline, vatsarutistus, sivutaivutus ja traktio.

Kuntosalin henkilökunta opastaa sinua DAVID CoreZone laitteiden käytössä. Lisäksi laitteiden läheisyydestä löytyvät kuvalliset ohjeet, jotka auttavat sinua muistamaan liikesuoritukset sekä antavat vaihtoehtoja kevyestä haastavampiin liikkeisiin.

Laitteisto sopii lievistä selkävaivoista kärsiville, jatkohoidoksi kuntoutetulle selälle sekä kaikille jotka haluavat ennaltaehkäistä vakavien selkävammojen syntymisen.