Harjoittelu

Monipuolinen harjoittelu ja kehonhuolto on avain hyvän kunnon ylläpitämiseen. Meiltä löydät kuntosalin, mikä tarjoaa harjoittelun välineet vasta-alkajasta jo pidempään treenanneelle. Vaihtoehtona kuntosalille tarjonnastamme löytyy myös toiminnallinen harjoittelu, jolla voit haastaa itsesi monipuolisesti ja saada yhdellä suorituksella hyvin kokonaisvaltaisen treenin. Toiminnallisen harjoittelun lisäksi meiltä löytyy monipuolisesti muutakin ohjattua liikuntaa. Voit nauttia olostasi rentoutus- tai venyttelytunnilla, tai haastaa itsesi vaikka monipuolisilla Les Mills-konseptin tunneilla. Myös hinnastomme on rakennettu tukemaan erilaisia harjoittelun tarpeita. Voit valita itsellesi vain yhden treenimuodon tai yhdistää useamman. Meillä on mahdollista harjoitella myös kertamaksulla.

Harjoitteluvaihtoehtojen valikoima meillä on laaja ja löydät varmasti sopivan tavan treenata yksin, ystävien kanssa tai vaikka työporukassa!

Tarvitsetko alkusysäyksen harjoittelun aloittamiseen tai buustia treeniisi?

Ammattitaitoiset personal trainerimme ovat apunasi, oli ongelmasi sitten itsesi motivoiminen, harjoittelun monipuolistaminen tai uusien haasteiden löytäminen. Opastamme kuntosalilaitteiden käyttöön ja teemme tarvittaessa henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Meiltä löytyy myös mahdollisuus pienryhmäharjoitteluun. Tarjolla olevista ryhmistä voit lukea lisää täältä. Mikäli harjoittelun aloittamisessa vielä askarruttaa, tai haluat lisää tietoa kuntokeskuksemme palveluista, ota yhteyttä, autamme mielellämme!